fbpx

Om mig

Her på Engdahls Eventyrlige Verden kan du læse om mine rejser og oplevelser i den store spændende verden. Jeg er en entusiastisk rejsenørd der altid er ved at planlægge den næste rejse. Jeg elsker at opleve nye steder, nye kulturer og ny mad. Som “gammel” rejseleder har jeg allerede oplevet nogle forskellige rejsemål og nogle gange bliver jeg spurgt om jeg ikke snart har fået nok. Men det at rejse er vist en del af mit DNA. Jeg får aldrig nok. Verden er stor og der er stadig alt for mange steder jeg ikke har oplevet.

Jeg har rejst på mange forskellige måder. Jeg har f.eks. boet og arbejdet et år i Kina og knap 8 år i Egypten, men jeg har også været på længere ferierejser i Thailand, på bjergbestigning af Kilimanjaro, low budget ferie i Grækenland, luksusferie på Zanzibar og på all inclusive charterferie på Gran Canaria. Der er mange måder at rejse på og de forskellige rejseformer giver forskellige oplevelser. Nogle af disse oplevelser vil jeg beskrive her på Engdahls Eventyrlige Verden, så du måske kan få inspiration til din næste rejse.

Følg med i Engdahls Eventyrlige Verden

Mine rejser inden for de sidste 9 år har inkluderet min skønne datter der heldigvis også elsker at rejse. At rejse med børn giver nogle andre oplevelser, udfordringer og muligheder. Jeg er 43 år og holder nok aldrig op med at rejse. Så følg med her så vil jeg dig give tips, gode historier og en masse inspiration til din næste rejse. Du er meget velkommen til at like min facebook side “Engdahls Eventyrlige Verden” og følge med på instagram #engdahlseventyrligeverden.

Du vil kunne finde spændende indlæg om flere af mine rejser allerede og jeg vil løbende opdatere efterhånden som jeg oplever nye spændende ting og jeg får skrevet om de rejser jeg allerede har været på.